Tarieven en betaling 

Vanaf 1 januari 2019 verandert het tarief en is deze voor 2 dagdelen vastgesteld op € 147,08. Alles over deze tariefwijziging kunt u hier lezen. Afhankelijk van uw verzamelinkomen heeft u recht op kinderopvangtoeslag. U dient dit zelf bij de belastingdienst aan te vragen, binnen 3 maanden nadat uw peuter is gestart. Hou daarbij rekening dat de belastingdienst een aantal weken nodig heeft om uw aanvraag te verwerken. Heeft u en/of uw partner geen inkomen, dan kunt u in aanmerking komen voor subsidie van de gemeente. 
 
Bij uw inschrijfformulier, dient u ook een verklaring wel of geen recht op kinderopvangtoeslag in te leveren. Het formulier dat voor u van toepassing is kunt u hieronder downloaden:
  1. Formulier "Wel recht op kinderopvangtoeslag"
  2. Formulier "Geen recht op kinderopvangtoeslag"
  3. Formulier "VVE wel recht op kinderopvangtoeslag"
  4. Formulier "VVE geen recht op kinderopvangtoeslag"

Voor de ouderbijdrage ontvangt u per e-mail een factuur. Het bankrekeningnummer is IBAN NL67 RABO 0333 0724 05 t.n.v. Het Speelkasteel te Medemblik. 

Wilt u liever een papieren factuur ontvangen, kan dat maar rekenen wij administratiekosten.

Betaling

Rond de 25e van de maand ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur heeft betrekking op de eerst komende kalendermaand.U heeft vanaf ontvangst van de factuur 14 dagen de tijd om uw factuur te betalen.

Wanneer het u onverhoopt niet lukt de factuur tijdig te betalen, krijgt u van ons een herinnering.

Wanneer betaling na deze herinnering alsnog uitblijft, ontvang u een aanmaning.Helaas zijn wij dan wel genoodzaakt aanmaningskosten in rekening te brengen. Deze aanmaningskosten bedragen € 5,50 per aanmaning.

Mocht u na de aanmaning ook niet tot betaling aan ons overgaan, loopt u de kans dat uw peuter niet meer toegelaten wordt. De betaling vervalt echter niet. Deze wordt dan uit handen gegeven aan een incassobureau. De kosten hiervan zullen bij u in rekening worden gebracht.