Inschrijven 

Dit kan bij het vestigingsadres, via de mail, of per telefoon: 0227-542042. Als het inschrijfformulier ingeleverd is dan wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst.

Inschrijfformulier:  Klik hier

Mocht u in de gelegenheid zijn, kom dan rustig eens bij ons binnen met uw kind om een kijkje te nemen. Dit kan iedere werkdag om 11.20 uur uitgezonderd schoolvakanties. Eén van onze leidsters is dan in de gelegenheid om een rondleiding te geven en uw vragen te beantwoorden.

Kennismaken

U krijgt ± 2 maanden van tevoren bericht dat uw peuter geplaatst kan worden. 1 ouder kan na een telefonische afspraak, een uurtje langs komen met uw peuter om uw kind met de peuterspeelzaal te laten kennismaken. ’s Morgens van 9.30u tot 10.30u of ’s middags van 13.45u tot 14.45u. Uw kind komt bij ons 2, 3 of 4 dagdelen per week, vaste dagdelen, ’s morgens en/ of ‘s middag, er zijn verschillende keuze combinaties mogelijk. Wanneer uw kind ‘s middags nog slaapt raden wij u aan uw kind voor of na het verblijf op de peuterspeelzaal, even op bed te leggen. De peuterspeelzaal behoudt zich het recht om een kind te weigeren.

Opzeggen 

Wanneer uw kind 4 jaar wordt, gaat uw kind naar de basisschool en stopt het op de peuterspeelzaal. 

Als uw kind al voordat hij/zij 4 jaar wordt van de speelzaal af gaat, moet u 1 maand van te voren opzeggen. Als u te laat opzegt, kunnen wij niet tijdig een andere peuter oproepen en zijn wij genoodzaakt u een hele maand extra in rekening te brengen.