Beste ouders/verzorgers,

Sinds afgelopen maart is er een nieuwe oudercommissie, Paula, Christa en Annemarie. Met zijn drieën vinden wij het fijn betrokken te zijn bij de peuterspeelzaal en we gaan ons dan ook actief inzetten. Dit kunnen wij echter niet alleen en daarom vragen we iedere ouder zich voor een activiteit in te zetten zodat we het SAMEN doen.

 

En wie zijn wij? Even voorstellen:

Paula 
Ik ben Paula. Samen met mijn man hebben we twee zonen, Nout en Ties. Nout gaat sinds oktober op de dinsdag- en woensdagochtend naar de peuterspeelzaal, waar hij zich erg vermaakt. Mooi om te merken dat hij spelenderwijs veel nieuwe woordjes en liedjes leert.

Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij deze eerste schoolfase en ben daarom lid van de oudercommissie.

Annemarie 
Ik ben Annemarie en moeder van Aafke, Charlotte en Thijs. Op dinsdagmiddag en vrijdagochtend gaat Charlotte met veel plezier naar het Speelkasteel. Als ik haar op kom halen, zijn we de straat nog niet uit of ze vraagt al weer: 'Mag ik naar de juffen toe?' Het is leuk te zien hoe met relatief weinig middelen de leidsters steeds weer een gezellige sfeer neerzetten aangepast aan de tijd en thema's van het jaar. Dit vraagt van de leidsters veel creativiteit, inzet en betrokkenheid. Om hen hierbij te ondersteunen ben ik vanaf maart 2017 samen met Christa en Paula lid van de oudercommissie.

Christa 
Ik ben Christa, 32 jaar, moeder van Mathijs 3 jaar, Ivan 2 jaar en een derde op komst. Beide jongens gaan straks op dinsdag en woensdagochtend naar de PSZ. Mathijs heeft het erg naar zijn zin en komt met vele verhalen en liedjes die op de PSZ worden gezongen thuis. Door juf Ans ben ik gevraagd voor de oudercommissie en hier zit ik dus vanaf maart 2017 bij. Dit lijkt me ontzettend leuk om te doen, betrokken zijn bij de PSZ van je kinderen. Zelf ben ik verpleegkundige van beroep en woon nu bijna 2 jaar in het mooie Medemblik.

 

Van links naar rechts op de foto:
Christa, Paula en Annemarie

 

 

Wilt u iets melden, heeft u een goed idee of juist een klacht meld dit aan ons en wij zullen dit bespreken.

U kunt ons in persoon aanspreken of via de email or@psz-medemblik.nl